Brief van de Nederlandse Bisschoppen
Brief van de Nederlandse Bisschoppen b.g.v. Pinksteren.Lees hier de brief

Geplaatst op 2020-05-30 in de categorie: Parochie
Bericht van het parochiebestuur.
Het houden van openbare vieringen.

Het parochiebestuur heeft vanochtend besloten, na ampele overwegingen en gelet op wat andere parochies in onze omgeving doen, dat per 1 juli a.s. openbare vieringen/vieringen met kerkgangers weer in de kerk mogen worden gehouden. In de loop van volgende week volgt hierover een uitgebreide brief waarin alle voorwaarden staan. Voor vragen hieromtrent kan contact opgenomen worden met onze vice voorzitter Tom Kok, mobiel 06 – 53632125.
Geplaatst op 2020-05-29 in de categorie: Parochie
Eucharistieviering via live stream vanuit Plechelmusbasiliek.
Van harte welkom via onze website op: www.plechelmus-parochie.nl! Vanaf nu worden alle vieringen in de Basiliek uitgezonden via een live stream (rechtstreeks op uw computer, tablet of mobile telefoon). Geef het ook

door aan uw kennissen en andere geïnteresseerden. Voorgangers zijn pastor Reerink en de pastoraal werkers Constance Janssen en Ine Wilbers. Dat kan zijn als team maar ook individueel. Kijk daarvoor bij de vieringen
Geplaatst op 2020-05-28 in de categorie: Parochie
Vastenactie
Dit jaar gaat de opbrengst van de Vastenactie naar het project ¨Vrouwen en jongeren weven een cultuur van vrede in Guatemala¨: voor de aanpak van geweld tegen vrouwen en voor

vakopleidingen aan jongeren en vrouwen. Door het Coronavirus hebben veel collectes en acties door scholen niet plaatsgevonden en daarom gaat de fondsenwerving voor de vastenactie dit jaar door tot en met 30 september. Wilt u een bijdrage leveren aan het project ¨Jongeren en vrouwen weven een een cultuur van vrede in Guatemala¨? Maak dan een donatie over aan Vastenactie of koop originele wenskaarten. Een donatie overmaken kan naar: NL21 INGB 0000 0058 50 t.n.v. Vastenactie, Den Haag O.v.v. 401397 Doneren kan ook via de website van Vastenactie. De wenskaarten zijn te bestellen via Inge Kuiphuis (inge.kuiphuis@mtc.org.gt) en te koop bij Reinerink bloemen in Tubbergen. De kaarten kosten 2 euro per stuk, en 5 euro voor een setje van 3 kaarten. Meer informatie over het project vind je op de blog van Inge Kuiphuis. Zij zet zich als missiewerker in voor landarbeidersbeweging MTC in Guatemala.
Geplaatst op 2020-05-24 in de categorie: Parochie