Parochiecentrum met inloop aan Kerkstraat 1.
Het parochiecentrum van de Plechelmusparochie is vanaf 6 december 2019 ondergebracht aan de Kerkstraat no. 1. Het centraal secretariaat krijgt een plek op de bovenverdieping, terwijl de ruimte op de

begane grond een inloopfunctie / ontmoetingsruimte krijgt. ----- Inloop/ontmoetingsruimte: dit is een plek waar mensen o.a. terecht kunnen voor een goed gesprek, het doorgeven van misintenties en een kopje koffie. Begin januari 2020 zijn we hiermee gestart. ----- Elke werkdag van 14.00 uur tot 16.00 uur en elke zaterdag van 12.00 uur tot 14.30 uur zijn er vrijwilligers aanwezig om bezoekers te woord te staan. ----- Uiteraard zijn we nog steeds op zoek naar vrijwilligers die hier ook 's ochtends een aantal uren willen gaan zitten. Het is de bedoeling dat we zoveel mogelijk open zijn. ----- De inloop/ontmoetingsruimte is tijdens openingstijden telefonisch te bereiken via 0541 - 217 020. ----- U bent van harte welkom!
Geplaatst op 2020-01-09 in de categorie: Parochie
Oudere berichten vind u in ons Nieuws Archief