Kijk hier voor de vieringen
De vieringen voor de rest van de maand juni en voor juli zijn te vinden op de site: Rooster vieringen

Geplaatst op 2020-06-08 in de categorie: Parochie
Eucharistieviering via live stream vanuit Plechelmusbasiliek.
Van harte welkom via onze website op: www.plechelmus-parochie.nl! Hier zijn alle vieringen in de Basiliek te zien via een live stream (rechtstreeks op uw computer, tablet of mobile telefoon). Geef het ook

door aan uw kennissen en andere geïnteresseerden. Voorgangers zijn pastor Reerink en de pastoraal werkers Constance Janssen en Ine Wilbers. Dat kan zijn als team maar ook individueel. Kijk daarvoor bij de Plechelmus Parochuie en klik op KerkTV.
Geplaatst op 2020-07-07 in de categorie: Parochie
Veilig naar de kerk per 1 juli 2020
Er is nieuwe informatie van het bestuur van de Plechelmusparochie. Ga naar deze pagina en kijk bij "laatste berichten". Hier staat al het nieuws van de laatste tijd.

Geplaatst op 2020-07-03 in de categorie: Parochie
Over Zomeren 2020
Mocht u dit jaar niet op vakantie gaan dan kunt u OVER ZOMEREN 2020 in de Hofkerk Oldenzaal. Alle gegevens kunt u vinden op de folder. Ga naar deze pagina en kijk bij "laatste berichten".

Geplaatst op 2020-06-30 in de categorie: Parochie